NKI Neede: Totaalleverancier in kunststof leidingsystemen

Divisies NKI NeedeNKI Neede is als zelfstandige onderneming al 40 jaar actief op de markt voor kunststof leidingsystemen. Door de unieke combinatie van producten en diensten heeft NKI Neede zich hierin een vooraanstaande positie verworven.
Het complete productenaanbod in combinatie met deskundigheid, ervaring, kwaliteit en flexibiliteit zijn de pijlers van de voortdurende groei en continuïteit van ons bedrijf.

Onze kennis in uw voordeel

Onze binnendienst- en buitendienstmedewerkers zijn breed georiënteerde vakmensen die voor al uw problemen de meest effectieve oplossingen bieden.

Deskundige adviezen over materiaalkeuze, verwerkingsrichtlijnen, installatie en toepassingsgebieden kunt u van ons verwachten. Door onze informele organisatie staat u altijd direct in contact met de juiste persoon die terzake kundige beslissingen kan nemen.

Laatste stand van de techniek

Het aanbod en toepassingsgebied van kunststof is snel groeiend en steeds in beweging. De laatste ontwikkelingen worden door NKI Neede op de voet gevolgd in nauw contact met internationale producenten en keuringsinstanties. Hierdoor kan NKI Neede een bijzonder veelzijdig assortiment van 20.000 producten aanbieden, die voldoen aan de hoogste eisen en vanzelfsprekend aan de wereldwijd geldende normen en keuren.

Flexibiliteit en service

Door de directe levering vanuit meer dan 10.000 m2 magazijnruimte, ondersteund door een op maat gesneden automatiseringssysteem, staan onze ervaren magazijn- en expeditiemedewerkers garant voor een snelle afhandeling en een correcte levering van al uw bestellingen.

De divisies ‘Leidingsystemen’, Kunststofbewerking’ en ‘Verhuur lasgereedschappen’ maken van NKI Neede een totaalleverancier voor kunststof leidingsystemen.

logo NKI leidingsystemen, NKI Neede

logo NKI Kunststofbewerking, NKI Neede

boven