Infra relatiedagen Hardenberg 2018

08-02-2019

Succesvolle Infra Relatiedagen 2019

NKI Stand op Infra Relatiedagen 2019 in Hardenberg


Ook dit jaar heeft NKI Neede weer deelgenomen aan de Infra Relatiedagen. Al ruim 20 jaar, zijn de Infra Relatiedagen een vertrouwd netwerkplatform voor grond-, weg- en waterbouw professionals.

Mede dankzij uw bezoek was het voor ons een succesvolle deelname met daarbij veel belangstelling voor onze producten. Wij hopen dat u tijdens dit bezoek een goede indruk heeft gekregen van onze organisatie en verheugen ons op de verdere samenwerking!

Dit jaar hebben wij ons nieuwe Plasson sensor laszadel gepresenteerd. De Plasson sensor laszadels bieden speciale oplossingen om sensoren en meet apparatuur aan te sluiten op bestaande/nieuwe leidingsystemen, zodat men geen geïmproviseerde verbindingen meer hoeft te maken die aanleiding kunnen geven tot lekkages. Daarnaast presenteerden wij vele producten die voor uw branche van toepassing kunnen zijn op het gebied van leidingsystemen.

Mocht u de beurs gemist hebben of naar aanleiding van uw bezoek nog vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een mail naar: info@nkineede.nl of bel 0545-293515.

boven